DJ PasQual werd geboren in 1971, te midden van een periode waarin sinds de 60's de ene grote hit na de andere werd geproduceerd; gevolgd door de gloriejaren van de 80’s tot de 90’s. Alle hits uit die periode werken vandaag nog steeds zeer aanstekelijk op de dansvloer. Met deze rijke muziekgeschiedenis in het geheugen, was de stap naar DJ snel gezet.

Eerst begon ik thuis plaatjes te draaien, maar al snel ben ik beginnen draaien in plaatselijke jeugdclubs en op kleine feestjes, waarna de fuiven en later de grotere (trouw)feesten  aan de beurt kwamen. Mijn muzikale achtergrond uit mijn jeugd kwam hier dus goed van pas. Ik zie mezelf als een allround DJ die van zowat alle markten thuis is en die de mensen graag een leuke tijd op de dansvloer bezorgd; dit met muziek voor jong en oud; van ABBA tot ZZ Top.

DJ PasQual is voornamelijk actief in de regio Vlaams-Brabant | Kempen | Limburg, maar aangrenzende regio’s zijn zeker ook mogelijk. Dus ben je op zoek naar een allround DJ voor een verjaardagsfeest, een bal, een fuif, een trouwfeest, een jubileum of een bedrijfsevent? Of zoek je een DJ voor een DJ set in de genres Techno, Retro, (Tech)House, 90's, Schlager of Après-Ski? Dan bent u bij DJ PasQual zeker aan het juiste adres! Heb je graag een op maat gemaakte offerte, dan verwijs ik u graag door naar het menu “contact “.