Gebeten door de muziekmicrobe begon DJ PasQual al op vrij jonge leeftijd thuis plaatjes te draaien, al snel gevolgd door feestjes in plaatselijke jeugd- en sportclubs. Daarna kwamen de (trouw)feesten en de fuiven aan de beurt. DJ PasQual is nog een echte allround DJ, die zowat van alle markten thuis is en die de mensen graag een leuke tijd op de dansvloer bezorgt; dit met muziek voor jong en oud; zeg maar van ABBA tot ZZ Top en alles daartussen.

Waar vele Dj's zich tegenwoordig focussen op één specifiek muziekgenre en werken met een vooraf samengestelde playlist, onderscheidt DJ PasQual zich door zijn aanbod aan muziekstijlen zo breed en gevarieerd mogelijk te houden en door in te spelen op de vraag van de klant en zijn/haar gasten. Het divers en gevarieerde muziekaanbod maakt van zijn optredens elke keer opnieuw een aangename verrassing, vol energie. Keer op keer andere nummers, spontaan en inspelend op wat er zich op dat moment afspeelt op de dansvloer. 

DJ PasQual is voornamelijk actief in de ruime regio rond Vlaams-Brabant | Kempen | Limburg, maar aangrenzende regio’s zijn zeker ook geen onbekend terrein. Dus ben je op zoek naar een allround DJ voor een trouwfeest, jubileum, verjaardagsfeest, bal, fuif  of bedrijfsevent? Of zoek je een DJ voor een DJ set in de genres Techno, Retro, (Tech)House, 80's-90's-00's, Schlager of Après-Ski? Dan ben je bij DJ PasQual zeker aan het juiste adres! Heb je graag een op maat gemaakte offerte, dan verwijs ik u graag door naar het menu contact .